Skip to the content

Når sponsorerne fortjener det bedste

Vi har udviklet sponsorer & VIP-modulet, som giver jer mulighed for at give sponsorer og VIP den behandling, de fortjener. Samtidig har vi gjort administrationen af dem meget lettere.

Håndtering af sponsorer og VIP.
Venue Manager tilbyder både dine sponsorer et fast antal billetter pr. kamp og/eller billetter i pulje, som kan benyttes henover hele sæsonen.

Selvbetjening.
Løsningen indeholder et selvbetjeningsmodul, som giver dine sponsorer fuld kontrol over forbruget af billetter – og ved login kan de selv hente billetterne fra kamp til kamp. Disse kan desuden nemt videresendes direkte til relevante kolleger eller gæster, som skal med til kamp.

Pre-events.
Som en del af selvbetjeningsmodulet giver løsningen mulighed for, at sponsorer også kan tilmelde sig spisning eller andet forud for kampen. Tilmeldingerne samles naturligvis op i systemet, hvorefter fordelingen af sponsorer i de forskellige lounger og den mere præcise bordplan klares direkte i Venue Manager.

Hovedmoduler

Læs mere om vores andre hovedmoduler.

Tilskuere og gæster

Billetter, adgangskontrol og statistikker.

Fans og fast publikum

Sæsonkort, markedsføring og salg af merchandise, F&B, overnatninger m.m.

Venue app

Billetter, kort, F&B, nyheder, program, eksponering m.m. samlet på mobilen.

Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning