Skip to the content

Når jeres fans skal have dét ekstra

Vi ved, at fans og fast publikum er en vigtig del af jeres forretning. Derfor sørger vi for, at jeres gengangere har adgang til alt det fede merchandise. Samtidig sikrer vi optimal eksponering af jeres merchandise og gør håndteringen af sæsonkort meget lettere.

Sæsonkort.
Løsningen tilbyder salg og fornyelse af sæsonkort online – enten traditionelle sæsonkort, medlemskort, reservationskort, abonnementer eller ratebetalte sæsonkort. Kortene kan af administratoren selv printes ud direkte på en kortprinter, eller som alternativ kan Venue Managers service omkring tryk og levering af kort tilvælges. Desuden kan kortene udstedes i digital form fremfor det traditionelle trykte kort.

Venue Manager muliggør mersalg i form af helt nye sæsonkortprodukter, hvor kunden kan købe f.eks. et lidt dyrere sæsonkort indeholdende mad og drikkevarer til hver enkelt kamp. Forplejningen knyttes til sæsonkortet, som blot skal skannes i boden ved udlevering.

Markedsføring.
De mange statistikker i løsningen hjælper din markedsføring med at blive målrettet, individuel og relevant. Med fuldt overblik over kundernes købsmønstre og -historik kan du således sørge for den helt rigtige markedsføring på det helt rigtige tidspunkt.

Webshop.
Løsningen indeholder en komplet og raffineret webshop til salg af f.eks. merchandise.

Lagerstyring, størrelser, farvevarianter osv. er standard, og ved at kombinere salg af fysiske varer med salget af billetter er du næsten garanteret en større omsætning. Tænk kreativt og tilbyd pakker med både billetter, merchandise og drikkevarer for at give kunden de bedst mulige betingelser for at handle online.

Hovedmoduler

Læs mere om vores andre hovedmoduler.

Tilskuere og gæster

Billetter, adgangskontrol og statistikker.

Sponsorer og VIP

Håndtering og selvbetjening af B2B-billetter og VIP-arrangementer.

Venue app

Billetter, kort, F&B, nyheder, program, eksponering m.m. samlet på mobilen.

Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning