Skip to the content

Velkommen til Dyrehavsbakken

Vi er begejstret over at byde Dyrehavsbakken velkommen som ny kunde og samarbejdspartner. Bakken ønsker at forbedre deres kunders oplevelse i forlystelsesparken samtidig med at deres administrative processer fornys og optimeres.

“Vi er så glade for, at Bakken vil samarbejde med os omkring deres digitale udvikling, og de kommer i godt selskab sammen med vores andre kunder som fx Fårup Sommerland, ARoS og Den Gamle By – samt alle vores andre kunder i oplevelses-, sport- og eventbranchen", udtaler direktør Jakob Norgaard Mortensen.

I Bakkens løsning bliver det muligt for dagsbesøgende at købe et humørkort, der fungerer som et slags klippekort til de forskellige forlystelser. Derudover er det muligt for sæsonkortholdere at få udleveret et turbånd, når de ankommer til parken. Det bliver endvidere muligt at betale både med kuponer, turbånd og kontanter ved hver forlystelse og udvalgte spil, hvilket styres af håndskannere der også vil bruges til adgangskontrol.

Desværre har Bakken pga. Coronavirus være nødsaget til at udskyde deres officielle åbningen i år til d. 30. april. Dette giver heldigvis bare os mere tid til at implementere de nye løsninger i projektets første fase, som er adgangskontrollen.

Bakken er verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern, og den besøges hvert år af ca. 2.300.000 gæster, hvilket gør den til den anden mest besøgte attraktion i Danmark.

Bakken ligger 10 km nord for København midt i den grønne bøgeskov ved Klampenborg sammen med Cirkusrevyen i et område, der er fredet som en del af Dyrehavens fredning. Besøgende kan opleve 32 kørende forlystelser, 46 sjove spil, masser af god mad og musikalsk underholdning i Bakkens mange restauranter og barer. Sidst men ikke mindst kan man på Bakken opleve Cirkusrevyen, Bakkens Hvile og Korsbæk.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning