Skip to the content

Velkommen til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold!

Selvom vi alle sidder på vores hjemmekontorer, bliver der stadig high fivet en del lige nu – virtuelt selvfølgeligt! Vi kan nemlig byde velkommen til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, der har valgt Venue Manager, som deres nyeste samarbejdspartner.

De kommer til at tage deres Venue Manager løsning i brug fra næste sæson, hvor de i første omgang skal sælge billetter og sæsonkort.

Med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold på holdet repræsenterer vi nu seks ud af de otte klubber, som ligger til at gå videre til slutspillet i den bedste danske herrehåndboldliga.

De seks klubber er ikke blot forskellige i deres spil på banen, men også i deres administrative setup behind the scenes, hvilket blot understreger fleksibiliteten i vores løsning. De mindre klubber får dækket deres behov for salg af billetter og sæsonkort, mens de større klubber får mulighed for at føre nogle af deres idéer i virkeligheden ved eksempelvis at kunne benytte Venue Appen eller abonnementsfunktionaliteten.

Vi glæder os til, at klubben tager systemet i brug, og vi er spændte på at se, hvilke forretningsmuligheder de kommer til at skabe med deres Venue Manager løsning.

Velkommen på holdet!

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning