Skip to the content

Puslespil og store tanker

I går havde vi samlet repræsentanter fra vores danske sportsklubber til det årlige møde i ERFA-gruppen. Disse møder er klubrepræsentanternes mulighed for at have indflydelse på den fremtidige udvikling af Venue Manager løsningen samt for at vende hverdagens udfordringer og nye ideer med deres kollegaer på tværs af klubber, ligaer og sportsgrene.

Det primære fokus til dette møde var produktets fremtidige udvikling og de større funktioner vi har i pipe linen for produktet de kommende år. For at løsne de kreative muskler lidt op havde vi en lidt anden tilgang til dette møde end klubberne er vant til, hvilket inkluderede puslespil, post-it og klistermærker og resulterede i en helt anden kreativitet og dynamik i gruppen end ved tidligere møder.

Klubrepræsentanterne blev delt ud i grupper for at gennemarbejde købsflows til billetter, merchandise og sæsonkort med henblik på at identificere muligheder for opsalg og mersalg ud mod slutbrugeren. Det kom der blandt andet dette ud af:

Derudover resulterede det i mange spændende diskussioner om funktionalitet og snakke klubrepræsentanterne imellem om hvordan de bruger løsningen. Det er vores erfaring, at de tit lærer allermest om mulighederne i løsningen fra nogle, der bruger den lidt anderledes end dem selv.

Gennem øvelsen med puslespillet fik vi samlet gode use cases ind og fik et bedre indblik i de forskellige behov og ønsker klubberne kunne have til de nye funktionaliteter. Det tager vi med tilbage på kontoret, hvor det bliver omdrejningspunkt i udviklingen af vores nye modul, som kan være klart til sommer.

Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning