Skip to the content

Nyt partnerskab med Sport Management uddannelsen

Vi har indgået en partnerskabsaftale med Professionshøjskolen UCN. Omdrejningspunktet for dette nye partnerskab er sparring og vidensdeling parterne imellem. Aftalen favner i første omgang uddannelserne Sport Management, International hospitality management, International handel & markedsføring og Innovation & entrepreneurship, dog med det primære fokus på Sport Management.

Uddannelsen, Sport management, uddanner medarbejdere til fremtidens sport-, event- og fritidsbranche med fokus på selvstændigt at arbejde med udvikling, planlægning og løsning af komplekse aktiviteter og opgaver.

Hos UCN ønsker de at styrke uddannelsen med en partner, som kan levere konkrete problemstillinger, udfordringer og cases fra dagligdagen i de danske og internationale klubber.

Hos Venue Manager ser vi ligeledes frem til samarbejdet.

”Vi ser frem til adgang til viden, faglighed og de studerendes friske øjne på, hvorledes vi videreudvikler verdens bedste platform. Vi ønsker i Venue Manager samtidig at tage et medansvar for uddannelsen af kvalificeret arbejdskraft til vores branche og at hjælpe UCN med at finde gode og relevante praktikpladser til deres studerende, der efterfølgende kan konverteres til job,” 

- Jakob Norgaard Mortensen, CEO, Venue Manager.

Planen er, at Venue Manager bliver en aktiv medspiller på UNCs hjemmebane ved at bidrage med ressourcer som en del af undervisningen samt aktuelle og brancherelevante problemstillinger og cases fra dagligdagen i danske og internationale sportsklubber og festivaler. Samtidig skal UCNs studerende i tæt samarbejde med vores product manager og kunder udforske mulighederne for at videreudvikle vores platform.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning