Skip to the content

Første festival i Tyskland: GREEN JUICE FESTIVAL

Hvis du tilfældigvis bevæger dig rundt i midten af den gamle vesttyske hovedstad, Bonn, den 16. og 17. august er der stor sandsynlighed for, at du kan høre de tunge beats fra byens indie/punkrock festival, Greenjuice.

Festivalen besøges årligt af omkring 10.000 glade gæster, og for første gang i festivalens 10-årige historie, introduceres der nu en app, der giver nye muligheder til festivalsgængere og medarbejdere. Denne app er en videreudvikling af venue appen som allerede nu er i brug hos flere af vores danske og tyske sportsklubber.

Appen hjælper gæsterne med at finde rundt på pladsen, viser program og artist line up og indeholder som noget helt unikt vouchers med gode tilbud fra boderne og sponsorerne, som gæsterne kan gemme i appens wallet. Ydermere kan arrangørerne sende push-notifikationer med nyheder til gæsterne eller med vigtig information til de næsten 400 medarbejdere. Medarbejderne får desuden digitale kuponer til mad og drikkevarer, som de kan anvende ved udvalgte boder eller i backstage-området. Dermed spares både en masse papir og besværlig administration for arrangørerne.

Samtidig kan Greenjuice med appen tilbyde for brugerne at betale cashless på festivalen ved hjælp af BlueCode, et nyt betalingsprodukt fra Sparkassen Gruppen.

"BlueCode er en naturlig del af vores app og i et land, hvor kontantbetaling stadigvæk er meget udbredt, bliver det spændende at se, hvordan denne nye betalingsmulighed anslår"

- Walter Ariensen, Export Director hos Venue Manager

Fra den 15. juli kan appen downloades til iOS og Android - også i Danmark!

 

På billedet ses Greenjuice ledelsen og det tyske Venue Manager team.

Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning