Skip to the content

UNLIMITED hedder det nyskabende koncept, som ikke tidligere er set i dansk sport – og Venue Manager leverer løsningen bag.


Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har valgt Venue Manager som ny samarbejdspartner og vi repræsenterer dermed nu seks ud af de otte klubber, som ligger til at gå videre til slutspillet i den bedste danske herrehåndboldliga.


Når Danmarks største endagsfestival, Rock Under Broen, til sommer slipper de mange tusinde gæster løs under den ny Lillebæltsbro, er Venue Manager med. Vi har nemlig indledt et samarbejde med Rock Under Broen, hvor vores første opgave til 2020-udgaven af festivalen bliver at lave og implementere en ”tilkøbs-shop”.


Vi er begejstret over at byde Dyrehavsbakken velkommen som ny kunde og samarbejdspartner. Bakken ønsker at forbedre deres kunders oplevelse i forlystelsesparken samtidig med at deres administrative processer fornys og optimeres.


Venue Manager kan offentliggøre endnu et spændende samarbejde i Tyskland, hvor FSV Frankfurt har valgt at den fremtidige kommunikation med deres fanbase skal ske igennem Venue Appen.


Vi ønsker at gøre det nemt, sikkert og effektivt at drive og afvikle event og attraktioner inden for sport, festivaler, forlystelser og fritidsaktiviteter ved at tilbyde en sammentænkt og kosteffektiv løsning til både adgangskontrol, kassebetjening og selvbetjening.


Venue Manager har sammen med søsterselskabet Combine indgået et spændende samarbejde med Fårup Sommerland, der har et ønske om at tranformere den digitale kunderejse hele vejen igennem parken.


Hvis du tilfældigvis bevæger dig rundt i midten af den gamle vesttyske hovedstad, Bonn, den 16. og 17. august er der stor sandsynlighed for, at du kan høre de tunge beats fra byens indie/punkrock festival, Greenjuice. 


Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning