Skip to the content

Vi er begejstret over at byde Dyrehavsbakken velkommen som ny kunde og samarbejdspartner. Bakken ønsker at forbedre deres kunders oplevelse i forlystelsesparken samtidig med at deres administrative processer fornys og optimeres.


Venue Manager kan offentliggøre endnu et spændende samarbejde i Tyskland, hvor FSV Frankfurt har valgt at den fremtidige kommunikation med deres fanbase skal ske igennem Venue Appen.


Vi ønsker at gøre det nemt, sikkert og effektivt at drive og afvikle event og attraktioner inden for sport, festivaler, forlystelser og fritidsaktiviteter ved at tilbyde en sammentænkt og kosteffektiv løsning til både adgangskontrol, kassebetjening og selvbetjening.


Venue Manager har sammen med søsterselskabet Combine indgået et spændende samarbejde med Fårup Sommerland, der har et ønske om at tranformere den digitale kunderejse hele vejen igennem parken.


Hvis du tilfældigvis bevæger dig rundt i midten af den gamle vesttyske hovedstad, Bonn, den 16. og 17. august er der stor sandsynlighed for, at du kan høre de tunge beats fra byens indie/punkrock festival, Greenjuice. 


Danmarks største festival tager nu første skridt mod en digitaliseret adgangskontrol og har valgt Venue Manager som samarbejdspartner til at løfte opgaven.


Det tyske forbund Fußballverband Mittelrhein (FVM) vælger Venue Manager som samarbejdspartner.  FVM er et forbund af 1135 klubber, som har over 375.000 medlemmer. Blandt de mere kendte klubber findes bland andet Bayer 04 Leverkusen og FC Köln samt Fortuna Köln og Bonner SC.


Når klubberne i landets bedste ishockeyliga skøjter ind i næste sæson, bliver det med en fælles stærk billet-, merchandise- og sponsorplatform i ryggen. Metal Ligaen vil fra næste sæson stå endnu tættere sammen, og ligaen har som led i dette indgået aftale om et fælles billetsystem til alle ligaens klubber.


Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning