Skip to the content

Sponsorer fortjener det bedste og håndteringen af dem skal være nem.


Er det for meget at forlange?
Slet ikke, derfor har vi udviklet sponsorer og VIP modulet, som giver jer mulighed for at give sponsorer VIP den behandling de fortjener. Samtidig har vi gjort håndteringen af dem meget lettere.

Håndtering af
sponsorer og VIP.

Venue Manager tilbyder både dine sponsorer et fast antal billetter pr. kamp og/eller billetter i pulje, som kan benyttes henover hele sæsonen.

Pre-Events.

Som en del af selvbetjeningsmodulet giver løsningen mulighed for, at sponsorer også kan tilmelde sig spisning eller andet forud for kampen. Tilmeldingerne samles naturligvis op i systemet, hvorefter fordelingen af sponsorer i de forskellige lounger og den mere præcise bordplan klares direkte i Venue Manager.

Selvbetjening.

Løsningen indeholder et selvbetjeningsmodul, som giver dine sponsorer fuld kontrol over forbruget af billetter – og ved login kan de selv hente billetterne fra kamp til kamp. Disse kan desuden nemt videresendes direkte til relevante kolleger eller gæster, som skal med til kamp.

Hovedmoduler

Læs her om de andre hovedmoduler

Tilskuere og gæster

Billetter, adgangskontrol og statistikker.

Fans og fast publikum

Sæsonkort, markedsføring og salg af merchandise, F&B, overnatninger m.m.

Venue app

Billetter, kort, F&B, nyheder, program, eksponering m.m. samlet på mobilen.

Vil du vide mere?

Send os en mail eller giv os et kald og lad os få en uforpligtende samtale om mulighederne for at forbedre din forretning

Du kan også anmode om en demonstration af løsningen.