Skip to the content

Kan din forretning følge med digitaliseringen?

 

"Vi tilbyder en integreret, datadrevet mobil og

cloudbaseret platform, som håndterer alle processerne

omkring en Venue Manager„

 

Peter Richardt - Business Director

Erfaring

 

Vi har mere end 20 års erfaring inden for venue management. Den viden bruger vi, når vi udvikler morgendagens softwareløsninger til sport og event. Vi ved hvor vigtigt det er, at softwaren spiller og understøtter forretningen. Software skal hjælpe mennesker, den skal ikke være roden til frustrationer, derfor har vi stort fokus på brugeren.

Support

 

Vores supportteam sidder klar til at hjælpe. I vores supportteam sidder ansatte, der tidligere har været i bl.a. sportklubber og håndteret billetsalg. Det er jeres garanti for en support, der ved præcis hvilke udfordringer I står med og taler samme sprog. Hos os får I en support I kan regne med, det giver tryghed og skaber de bedste forudsætninger for succes.

Projektstyring

 

Verdens bedste projekt, men bare ikke til tiden? - Nej tak!
Vi har en særdeles stram og effektiv projektstyring. Det sikre at jeres projekter altid kommer i mål til tiden. Netop vores evne til, i samarbejde med vores kunder, at styre et projekt og sikre at vi når i mål til tiden, er noget af det vi høster stor ros for blandt vores kunder.

Kom tættere på dine fans, tilskuere, medlemmer og sponsorer.

 

 

Bliv en moderne, datadrevet og mobilorrienteret forretning.

 

 

Øg værdien og salget til både tilskuere og sponsorer.

Takket være stram projektstyring og samarbejde er det lykkedes at levere en løsning på kort tid, som vi allerede er rigtigt glade for. Vores salg af billetter og boformer er gået over al forventning!

Randi Rehmeier, Mediekoordinator ved SmukFest

Request demo.

Få en gratis demonstration af vores løsning.

Det tager bare 30 min. via en telefon og skærm-deling!